eolymp
bolt
Try our new interface for solving problems
Problems

Поновлення дробу

Поновлення дробу

SashaKyzenko захоплюється математикою, і найбільшу цікавість для нього становлять дроби. Йому відомо, що дріб називається правильним, якщо його чисельник менший знаменника (a < b). Також він знає, що дріб називається нескоротним, якщо чисельник і знаменник взаємно прості ( їх найбільший спільний дільник рівний одиниці). Не так давно SashaKyzenko придумав метод шифрування дробу, який переводить правильний нескоротний дріб у натуральне число n, що рівне сумі чисельника та знаменника заданого дробу. SashaKyzenko бажає написати програму, яка поновлює заданий дріб. Gooff105-osinskiy йому вказав на те, що не завжди це можна зробити однозначно, а тому він вирішив знайти найбільший правильний нескоротний дріб , сума чисельника та знаменника якого рівна n. Допоможіть SashaKyzenko впоратися із цією проблемою.

Вхідні дані:

Єдиний рядок стандартного входового потоку містить одне натуральне число n (3  ≤  n  ≤  1000 ) - сума чисельника та знаменника шуканого дробу.

Вихідні дані:

У єдиний рядок стандартного виходовго потоку виведіть через пропуск, два натуральних числа a та b - чисельник та знаменник відповідного нескоротного правильного дробу

Time limit 1 second
Memory limit 244.14 MiB
Input example #0
4
Output example #0
1 3
Input example #1
13
Output example #1
6 7