eolymp
bolt
Try our new interface for solving problems
Problems

Будильник

Будильник

Кожного шкільного ранку Леді прокидається від дзвінка будильника. Оскільки вона трохи забудькувата, досить часто залишає будильник включеним і в суботу вранці. Це не так вже й важко, оскільки вона почувається добре, коли розуміє, що їй не потрібно вставати зі свого теплого та затишного ліжка.

Леді це так подобається, що вона хотіла б відчувати це й в інші дні тижня! Її подруга запропонувала таке просте рішення: поставити будильник на K хвилин раніше, і вона зможе насолоджуватися комфортом свого ліжка, повністю прокинувшись, протягом K хвилин щодня.

Леді вирішила прислухатися до порад подруги, але її будильник працює у 24-годинному форматі, і їй складно встановити час.

Допоможіть Леді та напишіть програму, яка візьме одну позначку часу у 24-годинному форматі та роздрукує нову позначку часу на K хвилин раніше, також у 24-годинному форматі.

Примітка: якщо ви не знайомі з 24-годинним позначенням часу, вам потрібно знати, що воно починається з 0:00 (опівночі) і закінчується о 23:59 (за хвилину до півночі).

Вхідні дані:

Перший і єдиний рядок вхідних даних міститиме рівно три цілі числа H, M і K(0 ≤ H ≤ 23, 0 ≤ M ≤ 59, 1 ≤ K ≤ 300), розділені одним пробілом, час введення в 24-годинному форматі. H позначає години, а M хвилини.

Вихідні дані:

Перший і єдиний рядок виводу має містити рівно два цілі числа, час за K хвилин до часу введення.

Time limit 1 second
Memory limit 256 MiB
Input example #1
10 0 45
Output example #1
9 15
Input example #2
0 30 45
Output example #2
23 45
Input example #3
10 10 80
Output example #3
8 50
Source ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики (Житомирська область) (12 лютого 2023 р.)